Blog

Glendronach 14 years virgin oak finish

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

GlenDronach 14 years virgin oak finish

In 2010 kwam deze whisky uit. Een tijd dat whisky in zijn geheel nog wat minder populair was en dat geldt zeker voor Glendronach. Maar tijden veranderen. Whisky is vreselijk populair en Glendronach is een zeer geliefde distillery.

 

Nu komt Glendronach komende week terug met de 14 years Virgin Oak finish. Zoals gezegd kwam deze in 2010 eerder uit.

 

Wij hebben aangegeven dat we een mooie hoeveelheid flessen zouden willen ontvangen. Als we afgaan op het “systeem” krijgen we die ook. Maar zekerheid is er pas als de flessen daadwerkelijk binnen zijn. Dat staat nu gepland op woensdag 7 september. Ze gaan daarna in de winkel en webshop in de verkoop voor €69,95 p.s. Wil je al reserveren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(reserveren is op basis van beschikbaarheid. Zodra ze binnen zijn zullen we laten weten of, en zo ja, hoeveel flessen we voor je hebben).   

 

Welke smaken en geuren mag je verwachten in de GlenDronach 14 years old virgin finish?

Kleur - Licht goud, vers geoogst stro.

 

Geur - Geroosterd eiken elementen die zo intens zijn dat het rokerige ontstaat. Zoete en weelderige tropische vruchten komen binnen. Denk aan banaan en cacao, met geroosterde kokos.

 

Afdronk - Gekruid gember en kaneeltaart met een mooie rokerige twist. Geraspte kokos en verse beboterde toast met een handvol van hazelnoten op de zijkant.

 

Vanaf woensdagmiddag, 18:00 uur, kan je de Glendronach 14 yrs virgin oak finish ook  hier bestellen (indien er nog beschikbaar is).

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger