Blog

Najaarsproeverij - zondag 6 november

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

14718759 1147780805302161 4104812529583500245 n

We zetten een uitgebreide selectie uit ons assortiment voor je open. Bij enkele tafels zal iemand staan om uitleg te geven. Het zal weer een lekkere ontspannen middag worden vol gezelligheid. Als bezoeker van de proeverij kun je deze middag profiteren van diverse mooie aanbiedingen. Deze scherpe aanbiedingen gelden alleen deze middag, ze zijn dan ook de moeite waard.

We zetten van alles open, waarbij de nadruk ligt op de Europa. We importeren zelf een aantal wijnen en die zetten we graag in het zonnetje. Ook hebben we de afgelopen tijd weer kennisgemaakt met nieuwe wijnboeren. Hun wijnen laten we je ook graag proeven.

Zoek je voor je bedrijf relatie/kerstgeschenken, dan is deze middag ook daarvoor een uitgelezen moment.

Het is prettig voor ons als wij een inschatting kunnen maken van het aantal gasten tijdens onze proeverij. Ben je voornemens om te komen, dan stellen wij het op prijs als je ons dat laat weten. Je kan dat per mail doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. daarbij ook met hoeveel personen je verwacht te komen.

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger