Vinabc, dé drankspecialist - aanbiedingen juli

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken

El Castilla - 20% korting

Rood, wit, blauw? Nee! Rood, wit, rosé #oranjeleeuwinnenEl Castilla syrah, chardonnay of rosé - nu met bijna 20% korting. Normaal €7,95 nu bij een doosje zelfs €6,66, verduveld wat lekker. 

Lekker bij de finale van het WK-voetbal :)

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: drinkenAfbeelding kan het volgende bevatten: drinken en binnen

Nieuwe bieren

Een heel rijtje nieuwe bieren hebben we nog net voor het weekend binnen gekregen. Bieren uit heel Europa, met stouts, ipa's, scotch ale en meer.

DARK REVOLUTION - Baloo
Dark Revolution - Velveteen Milk Stout
Deer Bear - Hop Daddy
MEAN SARDINE - Portucale
BERETA - Diabeetus
BLACK ISLE BREWERY  - Porter
BLACK ISLE BREWERY- Scotch Ale
LOBIK - Birthday Boy (boiii)
Moor - Revival
BAD CO Brewing & Distilling - Dark Necessities Milk Stout

 

We kregen ook de vraag naar goede ciders. In de categorie "u vraagt, wij draaien" hebben we wat goede ciders toegevoegd. Ze staan in de winkel bij de bieren. Het zijn ciders van Thistle Cross uit Engeland. Ook een verzoek? Vraag het gerust. 

 

Koop je dit weekend wat flesjes bier, krijg je van onze een fijne ipa kado (op = op)

 

 

Southbank Sauvignon Blanc - 2e fles 50% korting

Yealands maakt wijnen in Marlborough op de noordoostkant van het Zuidereiland. De wijngaard voor Southbank ligt ver landinwaarts waar de Waihopai rivier in de Wairau rivier uitkomt, de wijngaarden voor The Crossings liggen zuidelijker en ook ver landinwaarts aan de Awatere rivier. Zo ver landinwaarts is het droog en koel met grote verschillen tussen de dag- en nachttemperatuur. Dit zorgt voor expressieve en frisse wijnen.

Er wordt gecertificeerd duurzaam gewerkt door Miles Dineen en zijn team. Zo grazen er schapen in de wijngaard, zodat er minder gemaaid hoeft te worden en de grond vanzelf weer nieuwe voeding krijgt. Andere voorbeelden: er worden bio-brandstoffen gebruikt, er worden geen pesticiden en insecticiden gebruikt maar natuurlijke tegenstanders worden bevorderd, de druivenresten worden gecomposteerd en in de wijngaard verspreid.

 

In juli heeft u iedere 2e fles Southbank Sauvignon Blanc voor half geld. Das goedkoop genieten. 

 

Afbeeldingsresultaat voor Puglia map

Kennismakingsdoos - Zuid Italië

 

Ieder kwartaal kunt u kennismaken met een aantal nieuwe wijnen met het kennismakingspakket. Altijd een doos met euro's korting. Deze keer drie wijnen uit Zuid Italië. In de doos zitten 3 verschillende wijnen, van ieder 2 flessen. Deze keer heeft u zo'n €10 korting op de normale prijs. Ook kennismaken? 

 

Afbeeldingsresultaat voor aberlour double cask matured 12

Whisky aanbiedingen

 

Aberlour 12 double cask - van €45,95 nu voor €39,95

 

Glenfiddich 12 - van €34,95 nu voor €24,95!!!!!

 

Talisker 10 - van €39,95 nu voor €32,95

 

Glenmorangie 10 - nu voor maar €36,95

 

In de winkel vindt u nog veel meer aanbiedingen. 

 

 

 

 

 

Proeverij - Koningsweekend

Afbeeldingsresultaat voor proeverij wijn

Proeverij - Zondag a.s.

Koningsdag zijn wij gesloten, maar zondag maken we dat weer goed. We zijn dan van 12:00 tot 17:00 geopend. Een mooi moment om een flinke reeks wijnen open te trekken en te laten proeven. De nadruk zal op zomerse wijnen liggen. En op alle wijnen die open staan krijgt u een aantrekkelijke korting.

Kortingen lopen deze middag op tot zo'n 40%!

 

Alle reden dus om langs te komen. Mogen wij u begroeten?

 

Nieuwe whisky's 24/01

De eerste dagen van het nieuwe jaar waren nog even rustig, maar inmiddels komt het allemaal weer op gang. Zodoende diverse mooie nieuwe bottelingen. Zoveel als mogelijk heb ik al meteen de whiskybase scores er bij vermeld (zoals die waren op het moment van opzoeken in de afgelopen week). Er zit een independent Lagavulin, Laphroaig en een sherrybom van Glenallachie tussen!

 

50077646 1932319936879233 8489691889262395392 n

Scotch Universe
Andromeda V - 89,25 punten (Ardmore)
Pegasus V - 89 punten (Ledaig teaspooned)

Best Dram
Williamson (Laphroaig) - 87,25
Islay King IV (Lagavulin) - 88,1
Glenallachie 2011 - 88,2 (sherry)

The Old Friends
Dailuaine 2007 - 85,25
Royal Brackla - 87

 

Nieuwe Arran

 Arran Old and Wise

 In oktober, tijdens het Pot Still festival, werd de Young and Restless gepresenteerd. Nu is daar het grote broertje daar; 

 

Arran Old and Wise - 22 years old - een 22 jaar oude Arran, gerijpt op een sherry hogshead. Er zijn 305 flessen uit het vat gekomen na die 22 jaar. Voor het bottelen is deze niet verdunt, of te wel, deze is cask strength gebotteld. Onze eerste voorraad was al snel op, maar volgende week verwachten we nog een paar extra flessen. Op = Op

 

Naast deze Arran Old and Wise is er ook uit de stal van Ultimate een nieuwe Arran gebotteld. Net als de 2 voorgaande vaten gaat het om een cask strength. Deze fles ging snel. We hebben nog 1 laatste fles over...... Bestel deze hier

 

 

Maltman / Grainman / North Star

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: drinkenAfbeelding kan het volgende bevatten: drinken

 

Woensdag kwam er een doosje binnen, een heel mooi doosje. Niet zozeer de verpakking, maar wel de inhoud. Een Deanston op sherry, 2 grains (sorry, de Invergordon is alweer gereserveerd) en een Bladnoch van North Star Spirits. Geen grote namen zo op het eerste gezicht. Maar boy oh boy..... 

 

Bladnoch 1990 - North Star Spirits - 90 punten door Serge Valentin

Bladnoch.... Lang niet altijd boven aan mijn lijstje van favorieten, maar als het om oudere Bladnoch gaat, tsja.... Serge Valentin beoordeelde deze whisky met 90 punten.

Slechts 97 flessen van gemaakt. Wij krijgen nog 2 flessen binnen. Bestel 1 van deze flessen hier.

 

Deanston 1997 - Oloroso sherry butt - 88.67 punten op whiskybase

Als je naar de fles kijkt, kan er al geen twijfel bestaan over het vast waar deze whisky op gerijpt heeft; een oloroso sherry butt. Een behoorlijke sherrybom kan je wel zeggen. We hebben nog 1 fles beschikbaar. Klik hier voor meer info.

 

Carsebridge 1982 - sherry but - 89.56 punten op whiskybase

Haal niet direct de neus op voor een grain whisky. Waar vind je nog een whisky van 35 jaar oud voor dit geld? Absoluut een top whisky. Hier kan je echt heel veel plezier aan beleven. Niet voor niets scoort deze zo hoog op whiskybase.....

Meer info vind je hier

 

Malternatives

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekstAfbeelding kan het volgende bevatten: tekstAfbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

Er bestaat echt meer dan alleen whisky.... Zo hebben we deze week weer 3 rums toegevoegd. Je vindt ze op vinabc.nl  Erg mooi spul voor veelal prijzen die schril afsteken bij die van whisky.

 

Caroni 20 yrs 

Caroni, de Port Ellen onder de rum. Ok, dit is niet het beste voorbeeld van dat rum zoveel goedkoper is. Maar dit is dan ook heel bijzonder spul. 

Klik hier voor meer info

 

Secret distillery Panama 2008 - Ultimatum rum

Panama heeft meerdere rum producenten, dus welke deze is? Een rum van de Spaanse stijl. 

klik hier voor meer info

 

Venezuela - Distilleria Centro North 2007 - Ultimatum rum

Venezuela, genoeg in het nieuws. Maar rum maken kunnen ze! Juist dit is er wel zo een van een mooie prijs voor een schitterend distillaat. 

Klik hier voor meer info

 

 

Volgende week een nieuwe nieuwsbrief, dan met juist veel voordelige whisky's en aanbiedingen. 

Nieuwe bieren

inCollage 20190116 213604513

Recent hebben we weer een hele reeks nieuwe bieren toegevoegd. Dit keer zowel Nederlands als Belgisch bier. En dat dan op klein en grote fles.  Onderstaand een overzicht wat we hebben uitgekozen. Heb je nu tips over een bier dat we echt eens moeten opnemen, laat je het dan weten?

 

 • Jopen - Meesterstuk 2018
 • De School - Schoolfeest
 • De School - Banketschool
 • Uiltje samen met de Molen - Light and Darkness !
 • De Moersleutel - Juiced Up
 • De Werf - Diepdonker
 • Mokums mout - Seabagger 
 • Two Chefs - Howling Wolf
 • Witte Hulck - Dunkelweizen
 • Kaapse Brouwers - Kaapse Karel
 •  Leffe 9
 • Gouden Carolus - Cuvee van de Keizer blauw

En daarnaast weer enkele geliefde terug op voorraad. 

 

Gelukkig nieuwjaar

 

photo editor ds 1546623553133

Beste {subtag:name},

We willen je graag het allerbeste toewensen voor 2019. Zelf kijken we terug op een geweldig 2018. We zijn verhuisd naar een groter pand, hebben de collectie verder uitgebreid (collectie met zo'n 60% gegroeid), mochten meer klanten in zowel winkel als webshop ontvangen en hebben ons 5-jarig jubileum gevierd. Allemaal hoogtepunten. En dat hebben we toch vooral te danken aan U, iedereen die ons bezocht. 

 

En nu is de voorraad geteld, is de schade opgemaakt van de decembermaand. Tijd om daarna de kortingstickers tevoorschijn halen en de boel weer wat op te ruimen. We hebben flessen gevonden die nog niet op de website stonden, flessen met 40% afgeprijsd, whisky's van €30 er voor gekozen, maar ook van €320. Van alles dus. Doe er je voordeel mee!

 

Er zitten ook reguliere aanbiedingen tussen die tot het eind van de maand duren, voor het merendeel geldt Op=Op

 

Je vindt ze allemaal hier in onze webshop

 

Ps. wist je dat we vrijdag 18 januari een whiskyproeverij hebben met Jop Boer van 3006 Whisky. Inschrijven kan hier.

 

Kerstnieuwsbrief

kerst

Extra open rond kerst

Ook dit jaar zijn we rond kerst en oud en nieuw extra open. Nu voor de kerst zijn we extra vroeg open op zaterdag en blijven we een uurtje langer. Zondag is een extra lange koopzondag. Direct na het ontbijt kan je jouw wijn of likeuren komen uitzoeken. Maandag zijn we er ook iets eerder. Dan sluiten we om 17:00 uur. 

 

De openingstijden voor de kerstdagen zien er als volgt uit;

Donderdag 20-12      09:30-18:00 uur

Vrijdag 21-12              09:30-21:00 uur

Zaterdag 22-12         09:00 - 18:00 uur

Zondag 23-12             10:00  - 17:00 uur

Maandag 24-12          09:00 - 17:00 uur

 

We worden op de dagen rond kerst extra geholpen door Nathan en Thom. Maar desondanks zal het druk worden. Kies dan ook een moment wat eerder op de dag, of op donderdag. Dan heb je de grootste kans dat je de ergste drukte ontloopt. 

 

Christmas offer banner

 

Voor de kerst hebben we diverse mooie aanbiedingen. Bijvoorbeeld;

 

Sprankelend de kerst beginnen

Cremant de Bourgogne - Vignerons de Mancey  - Van €16,95 nu €13,95

Net kakelversch binnen uit Tournus, Bourgogne

 

Zacht en vol rood uit Italië

Torre del Falasco Apasio - Van €13,95 nu €11,95

 

Governo All Uvo - 6 halen, 4 betalen

 

Vol en vettig chardonnay

Louisvale lightly oaked chardonnay - van €11,50 nu voor €9,95

 

Fris en knisperrend wit

Silver Moky sauvignon blanc - van €11,50 nu voor €8,95

 

En nog veel meer, zoals;

 • Kaiken malbec of cabernet sauvignon - 6 halen, 4 betalen
 • Montgras bicentenial - van €11,95 nu €7,95
 • Montes Alpha Chardonnay - van €16,95 nu €13,95
 • Montes Alpha carmenere - van €16,95 nu €13,95

 

Whiskydeals 

 

Ook voor de whiskyliefhebber hebben we veel stevige aanbiedingen!

 

Talisker Port Ruighe - van €52,95 nu €36,95

 Dalwhinnie 15 - Van €41,95 nu €34,95

Lagavulin 16 - Van €59,95 nu €54,95

Cragganmore 12 - van €36,95 nu €29,95

Springbank 10 - van €47,95 nu €39,95

Mortlach 12 - van €52,95 nu €39,95

Mortlach 16 - van €79,95 nu voor €64,95

 

In de winkel vind je nog meer aanbiedingen!

 

We hebben ook nog enkele flessen Big Peat Christmas edition en Paul John christmas edition. Beide zeer smaakvolle whisky's. Of wat te denken van de gin- of whiskykerstballen? Ook voor de lekkerste kado's zijn we je graag van dienst.

 

 

 

 

 

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger