Rondmartre - wijnproeverij - zaterdag a.s.

73097 org

Bonjour, ca va? Zin om wijn te komen proeven?

 

Waan je zaterdag even in Parijs. Er is namelijk weer wat leuks te doen in en voor de winkel. Net als drie jaar geleden toveren we het plein voor de winkel om in het Place du Tertre (Parijs). Kunstenaars, kinderen die een grafiti kunstwerk kunnen maken, karikatuurtekenaars, een chansonnier, Franse kaas en.... natuurlijk wijn. Het beloofd goed weer te worden, dus dan zetten wij onze kraam voor de winkel op en laten je een leuke serie wijn proeven. Niet dus zomaar 2-3 flessen, maar echt een proeverij.

Natuurlijk veel wit en rosé met dit mooie weer en uiteraard veel Frans.

 

Dus terwijl jij lekker iets kan proeven, kunnen de kinderen een kunstwerk maken. Of je kan meteen iets voor vaderdag uitkiezen.

 

Vaderdag

Drie jaar geleden was het reuze gezellig en dat zal het nu ook vast worden. Anja helpt deze dag, zodat de kadootjes voor vaderdag extra mooi worden ingepakt. Want vergeet ook niet dat het zondag vaderdag is. Mocht vader niet van wijn houden, vergeet dan ook niet dat we steeds meer speciaal bier hebben en het mooiste en meest uitgebreide assortiment whisky's in Houten.

8705 645232322223681 8010223150399168047 n

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger