Wijn voor het goede doel - Alpe d'HuZes 2018

22540249 1518324684914436 8702975123293380709 n

 

Er is gisteren een pallet wijn bij ons binnen gekomen die wij vanochtend van een speciaal etiket hebben voorzien. Waarom? Omdat wij graag een bijdrage wilde leveren aan Alpe d'HuZes 2018 - team Negozio. We hebben een van onze wijnboeren gevraagd of zij een heerlijke wijn hadden, die zij zonder etiket konden leveren. De familie Sichel kon dat, zij hadden toevallig nog een pallet Domaine de Cassagnau zonder etiket staan. Een heerlijke wijn, die velen van u nu ook al bij ons komen halen.

 

Negozio wijn

Deze rode wijn van domaine de Cassagnau is een combinatie van syrah, grenache en merlot. Fruitig, kruidig, sappig, lekker smaakvol. Prima om mee te borrelen, maar ook lekker bij het eten. Het is een van de meest populaire wijnen in de winkel, op dit moment.

 

Alpe d'Huzes - Team negozio

Het doel is niet zomaar gekozen. Afgelopen zomer moesten wij helaas afscheid nemen van Jan, een fietsvriend van ons. Zijn gezin doet nu komend jaar mee aan Alpe d'HuZes. Jan zou een fiets voor zijn kinderen maken, die dan het merk Negozio (winkel in het Italiaans) zou krijgen. Die fiets heeft ie helaas nooit mogen maken.

 

Tijdens Alpe d'HuZes proberen deelnemers zo vaak als mogelijk de Alpe d'Huez op te fietsen. Dat is 1 dag enorm afzien. Op het eind zit je ondersteboven, achterstevoren op je fiets, heb je kramp van je tenen tot aan je kruin, ben je vergeten in welk jaar we zitten en moeten ze je bijna van de fiets aftillen omdat iedere spier zeer doet. Daarmee krijgen ze een klein beetje inzicht in wat iemand met kanker iedere dag moet meemaken. Maar nog veel belangrijker is dat deelnemers zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen, wat ten goede komt aan het KWF. Daarmee kan dan onderzoek worden gedaan, zodat uiteindelijk niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.

 

Kleine prijs, grote donatie

Wij willen hun heel graag helpen in hun deelname aan Alpe d'HuZes. Voor iedere doos die wij verkopen, storten wij €10 aan Alpe d'HuZes. Alles bij elkaar hopen we dan ook €1000,- over te kunnen maken. Kopen van losse flessen kan natuurlijk ook. De flessen kosten €7,50 per stuk. Dat is geen cent meer als de normale losse flesprijs. Een doos van 6 flessen kost €45,-

 

Online bestellen?

Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Bestellen kan ook online, door hier te klikken

 

Wil je weten hoe de wijn smaakt? Tijdens de najaarsproeverij op zondag 5 november hebben we deze open om te proeven. Mits ie natuurlijk nog niet uitverkocht is.  

 

Wil je meer weten over team Negozio, kijk dan op hun actiepagina van Alpe d'HuZes.

 

IMG 20171025 133747

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger