BEEK Spirits

BEEK overzicht

Een nieuwe leverencier van dranken. Zijn die er nog niet genoeg? Jawel, genoeg drankenleverenciers. Maar ook goede? Nou, daar kunnen we er nooit genoeg van hebben. Jan Beek snapt dat. Jan is een goede bekende in de wereld van gedestilleerde dranken. Jarenlang werkte hij bij de firma Van Wees. Zo leerde ik Jan ook kennen. Jan op zijn beurt leerde mij veel over gedestilleerd. Hij voorspelde al in het begin dat dit aandeel flink zou groeien bij me. Die voorspelling is wel uitgekomen. En nu breiden we dus weer verder uit, maar dan met zijn drank.

 

Jan maakte een jaar geleden bekend te stoppen bij Van Wees. Menigeen in de drankwereld heeft zich toch afgevraagd waarom. Hij was zo'n begrip geworden. Nu een jaar later snapt iedereen waarom. Hij heeft zijn netwerk aangesproken om topkwaliteit dranken te gaan maken. Kleinschalig, onderscheidend, kwaliteit. Dit doet hij onder andere in samenwerking met Patrick van Zuidam, de maken van Zuidam / Millstone. In mijn optiek de beste maker van allerlei dranken die we in Nederland hebben.

De Telegraaf schreef er zelfs al een mooi artikel over in de zaterdagbijlage.

 

Maandag 26 maart presenteerde Jan Beek zijn nieuwe merk in Utrecht. Wij zijn waren daar bij aanwezig. Vanaf nu kunt u alle BEEK dranken bij ons kopen, zowel online als in de winkel. Via onderstaande links komt u bij de artikelen in de webshop, inclusief uitgebreide omschrijving van de drank.

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger