Paasbest

We gaan verhuizen!

Een mooi moment om iedereen weer even bij te praten. We hebben wel wat te melden. We kunnen melden dat we gaan verhuizen. Na dik twee jaar hopen, twijfelen, praten en aanhouden, is het nu rond. We hoopten eerst op half april, maar dat wordt naar alle waarschijnlijkheid een maandje later. Belangrijkste is dat we rond zijn met de vastgoedeigenaar; we gaan naar de Vershof toe. Hemelsbreed een kleine afstand, in locatie heel anders. Aan het plein van het Rond, dus aan de buitenkant van de Vershof. Naast dat we het een betere locatie belangrijk vinden, wilden we ook graag wat extra m2 er bij. De winkel staat bommetje vol en uitbreiden is (bijna) niet mogelijk. De nieuwe winkel wordt 20% groter. Meer ruimte voor wijn, speciaalbier, wat meer streekproducten/likeuren en whisky. 

 

Je kunt ons vanaf (medio) mei dus zo ongeveer vinden op de plek waar vroeger de bloemist zat. 

 

Verhuisdozen

Net als u vinden wij het inpakken en uitpakken bij een verhuizing ook niet alles. Maar u kunt ons daar bij helpen. Vanaf goede vrijdag maken we speciale verhuisdozen. Het is een geheim wat er in zit (natuurlijk wel wijn), maar je koopt dan een doos (6 flessen) voor €20, €25, €30 of €35. De werkelijke waarde ligt daar een flink stuk hoger van. Je kan nog kiezen tussen rood, wit of een mix. U een lekker glas, wij iets minder in te pakken.

 20

 

Paasaanbiedingen

Naast de verhuisdoos, hebben we nog veel meer mooie aanbiedingen dit paasweekend. Zowel de liefhebbers van rood, wit als rosé kunnen aan hun trekken komen. Oh ja, bierliefhebbers en whiskyliefhebbers denken we natuurlijk ook aan.

  

feudo arancio passiari

Fuedo Arrancio Passiari - Nu van €9,95 voor €7,95

Eigenlijk was de aanbieding al voorbij, waar overigens flink gebruik van is gemaakt. Maar we hebben nog wat extra ingeslagen. Zodoende de laatste dozen nu voor €7,95 per fles. De smaak is vol, kruidig, rijp. Echt een topwijn!

montevelho B 2015 1 239x1000

 

Esporoa Monte Velho blanco - Van €8,95 nu voor €7,95 en bij 6 flessen €7,50

Een licht strogele kleur. In de geur zijn het vooral steenfruit en citrus die naar voren komt. De smaak is goed in balans, stevig en fruigit. 

 

Domaine de Pellehaut Rosé

928Aardbeien, frambozen.... Het fruit knalt ook dit jaar weer je glas uit. We hebben de rosé 2017 van domaine de Pellahaut binnen. Net als andere jaren weer net zo lekker makkelijk drinkbaar. 

Een losse fles kost €7,50 - bij een doos dit weekend voor €35,- 

 

En mocht u toch de voorkeur aan de witte geven, ook die doen we alleen dit weekend voor €35 per doos!

 

 

Domaine Carle Courty - Cuvée Quentin - Alleen dit weekend van €15,95 voor €12,95

Toch een mooi stuk vlees op tafel met pasen? Een pure krachtpatser is deze Cuvée Quentin. Persoonlijk een van mijn favorieten. Nu heb ik het geluk ook nog eens jarig te zijn op 3e paasdag, dus redelijke kans dat ik deze ontkurk. Kracht, rijp, iets van carrique. Die laatste term kennen we niet in Nederland, maar het is zoiets als de kruiden van Zuid-Frankrijk, gecombineerd met het goede leven. 

 

In de winkel hebben we nog meer aanbiedingen. Kom gewoon lekker langs, kan je ook wat proeven. 

 

Whisky aanbiedingen

 

Springbank 10 years old - Van €47,95 nu voor €39,95

Een van de beste, zo niet de beste standaard whisky die er is. Eigenlijk is ie zo goed, dat je 'm niet meer standaard mag noemen; Springbank 10

 

Ballechin 10 Years old - Nu van 51,95 voor €42,95

Voor de liefhebbers van een flinke geturfde, rokerige whisky. Nu voor een wel zeer scherpe prijs!

 

Kilkerran 8 years Cask Strenght - Van €59,95 nu voor €49,95

Goedkoper dan dit gaat je 'm niet vinden in Nederland. Doe geen moeite, heb ik al gedaan. Maar behalve dat ie spotgoedkoop is, is het een dijk van een whisky. 8 jaar oud, cask strength!

 

Speciaalbier - 6 halen, 5 betalen 

Simpeler dan deze aanbieding kunnen we het niet maken. Een kleine voorwaarde, het goedkoopste bier is gratis.... En alleen dit paasweekend!

Beetje overbodig eigenlijk dat ik het speciaalbier noem. Al ons bier is speciaal. 70 Nederlandse bieren en een paar verdwaalde Belgen..... Lekker voor bij de Ronde van Vlaanderen zondag.

 

Oh ja, mocht u nu op Goede Vrijdag uw inkopen willen doen, wij zijn er dan tot 19:00 uur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger