We nodigen je graag uit voor de opening

Zondag 13 mei hebben we alle flessen ingepakt en zijn we verhuisd van Het Wed in Houten naar Het Rond 33B, tevens in Houten (aan de buitenzijde van de vernieuwde Vershof, tegenover het Plein). Een afstand van een goede 200 meter, maar desondanks een flinke operatie. Met veel hulp van vrienden lukte het om alles die zondag over te brengen. Na ongeveer 2 weken hebben we het meeste staan zoals we graag willen, we hebben nog wel even nodig om alles af te ronden. 

 

Openingsfeestje zaterdag 2 juni 

We zijn trots op het resultaat! We nodigen je dan ook graag uit om zaterdag 2 juni te komen kijken in onze nieuwe winkel. Wij zorgen voor een hapje en een.... Tja, wat hebben we nu ook alweer in de drankzaak staan?  ;)

 

Stond er op het vorige pand nog Wijnkoperij Vinabc, met het nieuwe pand komt daar "Vinabc, dé drankspecialist" op te staan. In november 2013 begonnen we, op het dieptepunt van de economische crisis en met onze kersverse baby Lieven, met alleen wijn in de winkel. Al snel kwamen daar artikelen van Zuidam bij. Vervolgens een klein plankje whisky, nog een plankje en toen.... Binnen deze 5 jaar is het een wand van 5-6 meter whisky, hebben we zo'n 100 verschillende soorten speciaalbieren, diverse gins, cognac, rum en andere likeuren. En is ons gezin verrijkt met onze dochter Guusje in augustus 2016.

We versturen flessen de hele wereld over en we zijn trots dat we bij een selecte groep specialisten mogen horen. En wijn...... die is er nog steeds, zo'n 350-400 verschillende soorten. 

 

We hebben voor dit moment een paar van onze leverenciers gevraagd een mooie aanbieding te doen. Van deze wijnen staat er genoeg open om te proeven.

 

Ps. in een eerder bericht stond de datum vrijdag 1 juni vermeld. Dat was even buiten de Avond4Daagse gerekend. Omdat Briek, onze oudste zoon, dit jaar voor het eerst meeloopt en dan juist het defilé is, verdient hij onze aandacht. Een feestje kan iedere dag, zijn moment niet. 

 

grandribbon

 

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger