Vinabc nieuwsbrief - Wij zijn nog open

Wij zijn "gewoon"geopend, maar bezorgen ook graag bij u

Wij zien collega winkeliers om ons heen de winkel (gedwongen) sluiten. Ondanks de moelijke tijd, proberen we onze winkel volgens normale openingstijden open te houden. Dat doen wij met de nodige aandacht voor de gezondheid van u en ons. U kent ze inmiddels vast al, maar toch; zo vragen wij u gepaste afstand te houden (1.50m), vragen wij u zoveel mogelijk per pin te betalen, schudden wij geen handen, maken we het pinapparaat diverse keren per dag schoon en kunt u gebruik maken van de desinfectiegel die bij de kassa staat. Snotteren en hoesten? Dan maar even iemand anders vragen om voor u de boodschappen te doen.

 

Nu zijn wij geen winkel die doorgaans bomvol mensen staat, maar mocht u merken dat het wat druk wordt in de winkel, beoordeel dan of het raadzaam is even te wachten, zodat we voldoende ruimte onderling houden. We houden maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel aan en vragen minimaal 1,50 meter afstand tot elkaar te houden.

 

Mocht u nu niet de deur uit kunnen of willen, dan bezorgen wij met net zoveel plezier bij u. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u toch genieten van uw drankje. Wij bezorgen zoveel mogelijk voor en na openingstijd van de winkel.

 

Het assortiment in de webwinkel proberen we steeds meer bij te werken zodat die gelijk is aan de fysieke winkel. Bestellen kan dan ook via www.vinabc.nl

Maar schroom ook niet te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., te bellen naar 0306369236, te appen naar 0623342311 of via Facebook contact te maken.

 

Zo hopen wij zo goed als de omstandigheden toelaten door de crisis te komen.

 

Mocht er toch onverhoopt iets wijzigen, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten.

 

Dus komende tijd:

Maandag - gesloten

Dinsdag t/m donderdag: 09:30 uur - 18:00 uur

Vrijdag: 09:30 uur - 21:00 uur

Zaterdag: 09:30 uur -17:00 uur

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger