Najaarswijnproeverij - Zondag 5 november

drie heerlijke herfstwijnen 321

 

De najaarsproeverij komt er weer aan. Ook dit keer weer veel mooie wijnen te proeven die bij het najaar/winter passen. Er volgt de komende tijd meer info, maar je kan alvast zondag 5 november in de agenda noteren. Van 's middags 14:30 uur tot 17:30 uur kan je komen proeven.

 

Niets met een voordracht of wat dan ook. Wel zo'n 40 heerlijke wijnen die we open zetten en die je in eigen tempo kan gaan proeven. En natuurlijk kan je er de nodige overslaan, het is helemaal waar je zelf zin in hebt.

 

Aanmelden

Deelname is gratis, opgave is wel gewenst. Dat kan in de winkel of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

En vind je het leuk om te blijven eten, laat het ons dan weten. Bij voldoende animo organiseren we dat erbij.

Proeverij Godet

Godet

Na verschillende whiskyproeverijen waren we ook nu aan het kijken naar een mooie proeverij om te organiseren voor het najaar. Automatisch dachten we weer aan whisky. Totdat Bruno Comard van het cognachuis Godet aangaf dat hij begin oktober in Nederland zou zijn. Ik heb Bruno enige tijd geleden leren kennen toen hij zijn cognac liet proeven aan mij in de winkel. Meteen viel op hoe heerlijk zacht de cognac van Godet is. Een buitenkansje, zo dacht ik direct. Ik denk dat dit ook erg leuk kan zijn voor whiskyliefhebbers!

Zodoende nodig ik u graag uit om op donderdag 8 oktober, om 20:00 uur deel te nemen aan deze proeverij/masterclass.

We proeven deze avond de volgende cognac; de Godet Antarctica (mijn persoonlijke favoriet), VS, No 1, VSOP, XO en de Gastronome

Deelname kan gratis zijn....

Bijna alles kost geld, bijna alles...... Deelname aan deze proeverij hoeft u niets te kosten. We vragen €10 inschrijfkosten. Die krijgt u terug als u die avond besluit een fles van Godet cognac aan te schaffen. Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Uw inschrijving is defenitief na betaling van de €10,-

Je kan je hier inschrijven.

Lees meer

Voorjaarsproeverij

 

We willen je graag uitnodigen voor de voorjaarsproeverij. Want ook dit voorjaar luiden wij deze in met het proeven van alles waardoor je alleen nog maar meer trek krijgt in de lente. We hebben diverse nieuwe wijnen ontdekt die wij jou ook willen laten proeven en van andere komt er een nieuwe jaargang op tafel. De nadruk zal liggen op eigen import en nieuwe vondsten. Uiteraard daarin natuurlijk veel wit en rosé, maar ook wat minder zwaar rood.

Bijkomend voordeel is dat we voor deze middag speciale aanbiedingen hebben. Vul je ook nog eens voordelig de voorraad aan.

Zondag 12 arpil is het moment dat wij daar voor hebben uitgekozen. De locatie is zoals gebruikelijk het Eetatelier op het Rond in Houten. Ken je het Eetatelier niet, kijk dan eens op de site van het Eetatelier. Je bent van 14:30 uur tot 17:30 uur van harte welkom.

Je kan kosteloos komen proeven. Wat we wel graag willen, is dat je opgeeft dat je komt. Zo kunnen we inschatten hoeveel mensen er komen en daar rekening mee houden voor de hapjes. Je kan je opgeven in de winkel of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we je zondag 12 april?

 

Ps Ben je niet in de gelegenheid om te komen, weet dan dat er in het weekend altijd wel iets klaar staat. Vraag daar gerust naar.

 

Najaarsproeverij

De grote najaarsproeverij komt er aan. Zondag 9 november, van 14:00 uur tot 17:30 uur ben je welkom in het Eetatelier op het Rond in Houten om een mooie selectie uit ons assortiment te komen proeven. We hebben deze keer veel aandacht voor Italië en Spanje en introduceren een nieuw wijnhuis uit Argentinië. Voor een hapje zorgen we ook, dat is wel zo gezellig. Natuurlijk is de proeverij gratis.

 

Lees meer

Wijnproeverijen

Wijnproeverij

Met regelmaat organiseren we themaproeverijen in en in de buurt van onze winkel in het centrum van Houten. Iedereen is welkom op deze proeverijen waarbij een land of druivensoort centraal staat en die bedoeld zijn om kennis te ontwikkelen en het assortiment van wijnkoperij Vinabc te leren kennen.

Tweemaal per jaar kunt u komen proeven tijdens grote overzichtsproeverijen. Deze evenementen is dé manier om een groot deel van ons assoriment te leren kennen.

Lees meer

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger