Proeverij Godet

Godet

Na verschillende whiskyproeverijen waren we ook nu aan het kijken naar een mooie proeverij om te organiseren voor het najaar. Automatisch dachten we weer aan whisky. Totdat Bruno Comard van het cognachuis Godet aangaf dat hij begin oktober in Nederland zou zijn. Ik heb Bruno enige tijd geleden leren kennen toen hij zijn cognac liet proeven aan mij in de winkel. Meteen viel op hoe heerlijk zacht de cognac van Godet is. Een buitenkansje, zo dacht ik direct. Ik denk dat dit ook erg leuk kan zijn voor whiskyliefhebbers!

Zodoende nodig ik u graag uit om op donderdag 8 oktober, om 20:00 uur deel te nemen aan deze proeverij/masterclass.

We proeven deze avond de volgende cognac; de Godet Antarctica (mijn persoonlijke favoriet), VS, No 1, VSOP, XO en de Gastronome

Deelname kan gratis zijn....

Bijna alles kost geld, bijna alles...... Deelname aan deze proeverij hoeft u niets te kosten. We vragen €10 inschrijfkosten. Die krijgt u terug als u die avond besluit een fles van Godet cognac aan te schaffen. Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Uw inschrijving is defenitief na betaling van de €10,-

Je kan je hier inschrijven.

Lees meer

Wijnproeverijen

Wijnproeverij

Met regelmaat organiseren we themaproeverijen in en in de buurt van onze winkel in het centrum van Houten. Iedereen is welkom op deze proeverijen waarbij een land of druivensoort centraal staat en die bedoeld zijn om kennis te ontwikkelen en het assortiment van wijnkoperij Vinabc te leren kennen.

Tweemaal per jaar kunt u komen proeven tijdens grote overzichtsproeverijen. Deze evenementen is dé manier om een groot deel van ons assoriment te leren kennen.

Lees meer

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger