Voorjaarsproeverij

 

We willen je graag uitnodigen voor de voorjaarsproeverij. Want ook dit voorjaar luiden wij deze in met het proeven van alles waardoor je alleen nog maar meer trek krijgt in de lente. We hebben diverse nieuwe wijnen ontdekt die wij jou ook willen laten proeven en van andere komt er een nieuwe jaargang op tafel. De nadruk zal liggen op eigen import en nieuwe vondsten. Uiteraard daarin natuurlijk veel wit en rosé, maar ook wat minder zwaar rood.

Bijkomend voordeel is dat we voor deze middag speciale aanbiedingen hebben. Vul je ook nog eens voordelig de voorraad aan.

Zondag 12 arpil is het moment dat wij daar voor hebben uitgekozen. De locatie is zoals gebruikelijk het Eetatelier op het Rond in Houten. Ken je het Eetatelier niet, kijk dan eens op de site van het Eetatelier. Je bent van 14:30 uur tot 17:30 uur van harte welkom.

Je kan kosteloos komen proeven. Wat we wel graag willen, is dat je opgeeft dat je komt. Zo kunnen we inschatten hoeveel mensen er komen en daar rekening mee houden voor de hapjes. Je kan je opgeven in de winkel of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we je zondag 12 april?

 

Ps Ben je niet in de gelegenheid om te komen, weet dan dat er in het weekend altijd wel iets klaar staat. Vraag daar gerust naar.

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger