Najaarsproeverij

De grote najaarsproeverij komt er aan. Zondag 9 november, van 14:00 uur tot 17:30 uur ben je welkom in het Eetatelier op het Rond in Houten om een mooie selectie uit ons assortiment te komen proeven. We hebben deze keer veel aandacht voor Italië en Spanje en introduceren een nieuw wijnhuis uit Argentinië. Voor een hapje zorgen we ook, dat is wel zo gezellig. Natuurlijk is de proeverij gratis.

 

Door eerst te proeven heb je niet snel een miskoop. En het is ook nog eens heel leuk om te doen. Door er zoveel gelijk te kunnen proeven, merk je ook beter waar je voorkeur ligt. Alle reden dus om te komen.

 

Zoek je voor je bedrijf relatie/kerstgeschenken, dan is deze middag ook daarvoor een uitgelezen moment.

 

Voorgaande keren kon je ook blijven eten. Dat willen we nu ook graag doen, tenslotte was dat erg gezellig. Bij voldoende animo zullen we dit ook verzorgen. Het betreft een Bourgondisch diner waarbij de aangebroken flessen op tafel komen en je mag pakken wat je graag bij het eten wilt drinken. De chef van het Eetatelier maakt er een lekker driegangendiner bij. Voor €30,- p.p. kan je gebruik maken van het diner.

 

Het is prettig voor ons als wij een inschatting kunnen maken van het aantal gasten tijdens onze proeverij. Ben je voornemens om te komen, dan stellen wij het op prijs als je ons dat laat weten. Je kan dat per mail doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. daarbij ook met hoeveel personen je verwacht te komen en of je wilt blijven eten.

 

 

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger