Bestellen en betalen

Gratis verzending

Verzending door Wijnkoperij Vinabc is gratis bij een bestelling van minimaal €150,00. In de gemeente Houten,  met inbegrip van de dorpen Schalkwijk, 't Goy en Tull en 't Waal, bezorgen we al gratis vanaf €25,00.

Bestelt u minder, dan rekenen wij een bijdrage van €6,95 in de bezorgkosten binnen Nederland. Verzending naar andere landen verzorgen we tegen kostprijs.

Wij streven wij naar een snelle verzending van je besteling. Bestel je voor 16:00 uur, dan wordt de bestelling de binnen 2 werkdagen aangeboden. Bestel je ’s avonds of in het weekend, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we je pakket kunnen verzenden. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan kan je zelf bij postNl aangeven welk moment je het afgeleverd wilt hebben.

Veilig Online betalen

iDeal

Bij Wijnkoperij Vinabc kun je veilig en snel online betalen. Door te betalen met iDeal kom je in de veilige omgeving van je eigen bank. Van hieruit kun je de betaling direct voldoen, zoals je dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct en veilig wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van jouw bestelling.

Volumevoordeel

Je kan helemaal zelf kiezen wat je bestelt. Een mix maken van diverse wijnen is dus toegestaan. Maar kies je een doos met 6 flessen van dezelfde, dan krijg je een aantrekkelijke korting.

Nieuwsbrief

Messenger