voorgevel

Over ons

VinABC is gestart in 2011 en richtte zich aanvankelijk op verkoop via proeverijen en Internet. In 2013 zijn onze activiteiten uitgebreid met onze winkel op het Wed 79 in Houten.

Onze wijnkoperij is gespecialiseerd in wijn met meerwaarde: goede wijnen voor een aantrekkelijke prijs. Inmiddels staan er bijna 300 verschillende wijnen in de winkel. Dit alles wordt aangevuld met een klein, maar kwalitatief zeer goede flessen gedistilleerd.

Ons assortiment is opgebouwd uit voor een deel dat wij zelf importeren en deels kopen wij in bij importeurs. Met name wijn uit Frankrijk en Luxemburg importeren wij zelf. Daarnaast hebben we enkele wijnen van Nederlandse bodem. Veel van onze wijnen komen voor in de bekende gidsen. Wijn voor wie je om zou fietsen en dat soort dingen. Maar belangrijker vinden wij dat de wijn gewoon goed is en dat je regelmatig wijn bij ons kunt proeven. Wat een wijnschrijver goed vindt, hoeft u tenslotte niet goed te vinden en andersom.

Voor gedistilleerd hebben wij gekozen voor de producten van Zuidam en de jenever van Staffhorst, de enige Utregse jenever! Stuk voor stuk topproducten die zich onderscheiden op kwaliteit.

Nieuwsbrief

Messenger