logo dramshop

Whisky en de whiskysamples

De collectie whisky is flink toegenomen. Inmiddels zijn het er meer dan veertig en dat zal nog wel even doorgroeien. We gaan niet voor het grootste assortiment, wel voor een mooi assortiment. Om je een idee te geven van wat er de laatste weken bij is gekomen;

Finlaggan Original en Old Reserve - Smokehead - The Ultimate Ledaig 2008 - The Balvenie Carribean Cask - en diverse bottelingen van BenRiach, Glenglassaugh en Glendronnach. Kom dus ook gerust langs (en proeven) als je een fles mooie whisky zoekt.

We breiden binnenkort het aantal soorten rum en cognac wat verder uit. Heb je ideeën, laat het ons weten. 


Ken je al het principe van de whiskysamples? Iedere maand hebben we een andere whisky om te ontdekken. We zorgen voor kleine flesjes van 100ml waardoor je kan uitproberen of een bepaalde whisky iets voor je is. Precies genoeg voor 3 borrels. De prijs is 1/7 van een normale fles + de kosten van het flesje. Deze maand hebben we Glenmorangie Lasanta om te proberen.

Zo'n sample is ook leuk om kado te geven. We hebben al een aantal samplestempelkaarten (goed woord voor galgje) verzorgd. Daarmee geef je iemand 3, 6 of 12 maanden lang whisky(samples) kado.

Wil je op de hoogte gehouden worden over whisky en/of de whiskysamples, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger