logo dramshop

International Whisk(e)y Day - Pig's nose

Je zal er misschien niet direct bij stil hebben gestaan toen je vanochtend wakker werd, maar het is vandaag International Whisk(e)y Day. Een dag dat de whisky gevierd mag worden. Het bijzondere aan deze whisk(e)y dag is dat het een Nederlandse "uitvinding" is. In 2009, tijdens het Whiskyfestival in Groningen was de eerste internationale feestdag. Maar er zit ook een idee achter deze dag, namelijk ter nagedachtenis aan Michael Jackson en om geld in te zamelen voor de doelen die zich bezighouden met Parkinson. 

Enfin, alle reden om een glas te heffen vandaag. Wij hebben daarom vandaag (en de rest van dit weekend) de Pig's nose in de aanbieding. De naam komt van de uitdrukking "as soft as a pig's nose. Een zachte blend, echt een leuke whisky, voor een zacht prijsje. Nu dit weekend van €19,95 voor €16,95 (Op=Op)

 

Whiskeysample april

Na vier Schotten is het tijd om uit te wijken naar een ander deel van de wereld. Vanaf woensdag staat er een nieuwe sample klaar. Laat je verassen voor maar €5,- En bevalt de sample, dan krijg je dit keer 10% op aankoop van een 0,7l fles. Benieuwd welke het is? Gewoon langskomen dit keer :)

Ben je nog onbekend met de whiskysamples? Iedere maand kiezen we een whisky uit die we in flesjes van 100ml doen. Je betaalt daar 1/7 deel van de flesprijs voor + de kosten van het flesje.

Dat is meteen ook een kadotip. Het is mogelijk om een "strippenkaart" kado te geven voor 3,6 of 12 maanden. Je betaalt dan een vaste prijs van €6,50 per maand. Leuk om kado te krijgen voor je verjaardag of met vaderdag.

 

 

cor-rond

Betaalbare kwaliteitswijnen

Deskundig advies

Gratis verzenden vanaf € 150

Verzenden via flespakket.nl door PostNl

flespakket

Veilig betalen via 

iDeal    

Messenger