Kilkerran proeverij - 12 maart -20:00 uur

kilkerran logo

We hebben de eer Ronan Currie van Kilkerran te mogen ontvangen op 12 maart a.s. Hij is enkele dagen over in Nederland namens de Glengyle distillery om proeverijen te verzorgen. Wij zijn een van de gelukkige waar hij langs komt. Kilkerran is relatief recent weer heropend, maar heeft een geschiedenis die ver terug gaat. Ronan neemt uiteraard de Kilkerran 8 cask strength, Kilkerran 12 en de dan nieuwe Kilkerran Peated mee, maar daarnaast ook andere uit de ketel van de distillery. 

 

Deelname kost €27,50 en is definitief na betaling. Dat kan in de winkel of in de webshop. De plaatsen zijn niet onbeperkt, dus vol = vol.  

 

We starten de avond om 20:00 uur en naar verwachting zijn we tussen 22:00 en 22:30 uur klaar.

Whiskyproeverij - woensdag 28 maart

 peat 575x288

Het kwam er nog niet van en omdat we bezig zijn met een nieuw winkelpand, staat ons ook een drukke tijd voor de boeg. Maar de vraag werd vaak gesteld; "wanneer is er weer een whiskyproeverij?" En eerlijk is eerlijk, zelf had ik er ook wel weer zin in. En dus is de agenda er bij gepakt en hebben we een datum geprikt. We zijn uitgekomen op woensdag 28 maart, om 20:00 uur. En dan het thema. We hebben inmiddels wel wat thema's gehad, maar peat in al zijn gradaties en vormen had nog niet op het menu gestaan. Dus voor in de agenda;

 

Woensdag 28 maart - 20:00 uur - whiskyproeverij met thema PEATED. 

Locatie; Heren van Houten

 

De exacte line-up ga ik de komende weken met mijn leverenciers samenstellen. We hebben er al een paar op het oog, maar even alles goed afstemmen. Via de volgende nieuwsbrief en de facebookpagina zullen we ze bekend maken, zodra ze vast liggen. We weten dat we met de laatste proeverij de lat hoog hebben gelegd, maar proberen die op zijn minst toch te evenaren. 

 

Deelname kost €27,50 en is zeker na betaling in de winkel of via de webshop

Whiskyproeverij met Werner Bos - 21 november - 20:00 uur Laatste vrije plaatsen!

22853310 1370629446381621 8190499433866555486 n

Laatste vrije plaatsen!

21 november organiseren we de laatste proeverij van 2017. We hebben Werner Bos gevraagd weer naar Houten te komen. Werner is vorig jaar ook geweest en dat was naar volle tevredenheid. We zoeken dit jaar naar een nog mooiere line-up. De komende weken zoeken we de pareltjes bij elkaar. Zodra we iets weten, vullen we telkens de line-up verder aan. Op dit moment hebben we de volgende al vast gelegd;

 

Glenrothes 2005 - Gordon&Macphail

 

Ledaig 2005 Hermitage wood finish - Gordon&Macphail.

 

Ballechin / Edradour Cuvee (Double Malt)

 

Clynelish 1996 - Signatory

 

Glenlivet 2006 - The Ultimate

 

One last secret whisky

 

We hebben deze avond plaats voor 25 personen. Deelname kost 25 euro. Deelname is definitief na betaling. Opgeven kan via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), in de winkel of via de webshop. Klik dan hier.

Najaarswijnproeverij - Zondag 5 november

drie heerlijke herfstwijnen 321

 

De najaarsproeverij komt er weer aan. Ook dit keer weer veel mooie wijnen te proeven die bij het najaar/winter passen. Er volgt de komende tijd meer info, maar je kan alvast zondag 5 november in de agenda noteren. Van 's middags 14:30 uur tot 17:30 uur kan je komen proeven.

 

Niets met een voordracht of wat dan ook. Wel zo'n 40 heerlijke wijnen die we open zetten en die je in eigen tempo kan gaan proeven. En natuurlijk kan je er de nodige overslaan, het is helemaal waar je zelf zin in hebt.

 

Aanmelden

Deelname is gratis, opgave is wel gewenst. Dat kan in de winkel of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

En vind je het leuk om te blijven eten, laat het ons dan weten. Bij voldoende animo organiseren we dat erbij.

Proeverijen najaar.

proeverijen

We hebben een eerste planning gemaakt voor de tweede helft van het jaar. Dat resulteerde in twee geplande whiskyproeverijen en de najaarsproeverij. De eerste whiskyproeverij is donderdag 28 september. De tweede is dinsdag 21 november. 

De najaarsproeverij, de grote wijnproeverij dus, is zondag 5 november. Info hierover volgt later, maar dan is het alvast in de agenda te plannen.

 

Vorig jaar hebben we ook een portproeverij gedaan. Mocht er voldoende interesse zijn, dan organiseren we die graag nog een keer. Laat het dus vooral weten, mocht je dit willen.

Lees meer

Whiskyproeverij - vrijdag 7 april

Op vrijdag 7 april aanstaande organiseren wij samen met restaurant Jonkheer de Ram een Whisky Proeverij. We laten je deze avond zes verschillende soorten whisky worden proeven. De chef van Jonkheer de Ram zorgt voor telkens een klein gerechtje/hapje er bij. De inloop is vanaf 19.30 uur en rond 20.00 uur starten we met de proeverij. De kosten voor deze proeverij zijn € 30,- per persoon. Boven de 18 en geïnteresseerd? Opgeven kan bij restaurant Jonkheer de Ram via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-636 8583.

Op vrijdag 7 april aanstaande organiseren wij een Whisky Proeverij. Onder deskundige leiding kunnen deze avond zes verschillende soorten whisky worden geproefd. De inloop is vanaf 19.30 uur en rond 20.00 uur starten we met de proeverij. De kosten voor deze proeverij zijn € 30,- per persoon. Boven de 18 en geïnteresseerd? Laat ons weten dat je komt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-636 8583
Op vrijdag 7 april aanstaande organiseren wij een Whisky Proeverij. Onder deskundige leiding kunnen deze avond zes verschillende soorten whisky worden geproefd. De inloop is vanaf 19.30 uur en rond 20.00 uur starten we met de proeverij. De kosten voor deze proeverij zijn € 30,- per persoon. Boven de 18 en geïnteresseerd? Laat ons weten dat je komt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-636 8583
Messenger